La fabriqueta films en Ia inauguració de l'exposició ceràmica d'Eugenio Ponz al Museu de Ceràmica de l'Alcora

"Eugenio Ponz Nomdedéu: excel•lència en ceràmica", és el títol de l'exposició inaugurada ahir al Museu de Ceràmica de l'Alcora, que es podrà visitar fins al 18 de maig. 81 obres, la majoria sobre suport pla (taulells, plaques o panells) mostren el seu mestratge al pinzell, reproduint llenços de pintors universals com Miguel Ángel, Rafael, Rubens, Boucher, Murillo o Velàzquez, entre d'altres. Ponz abarca en un període d'uns 40 anys gran varietat de temàtiques. Entre elles destaca especialment, segons indiquen fonts del museu, els retrats per la dificultat tècnica que impliquen. És "on Eugenio demostra una enorme capacitat a l'hora de captar els trets i expressions de la persona representada, fins a aconseguir la genialitat", expliquen.

L'acte d'inauguració va comptar amb la projecció d'un vídeo sobre la figura d'Eugenio Ponz, elaborat per La Fabriqueta Films, les intervencions del director del Museu de Ceràmica, Eladi Grangel, el regidor de Cultura, Marcial Ros, i l'alcaldessa de l'Alcora, Mercedes Mallol. Tots ells van destacar la trajectòria artística i, alhora, humana de l'ex-alcalde i fill predilecte de la localitat. En la seua intervenció, Ponz es va mostrar emocionat i va expressar la seua voluntat de continuar en la ceràmica artística mentre li aguanten les forces. Ponz va estar acompanyat en tot moment per familiars i amics. De fet, la sala d'audiovisuals es va quedar menuda per a tot el públic assistent. Entre ells, personalitats del món cultural, econòmic i polític de la localitat i província. L'exposició ha estat patrocinada per l'ajuntament, la Diputació, la Caixa Rural de l'Alcora, i les taulelleres Torrecid, Aparici i Vives.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

I LOVE INSTAGRAM!


¿DÓNDE ESTAMOS?

Alcora

Castellón, España 

¿QUIERES CONTACTAR?

info@lafabriquetafilms.com

 

600 518 798

661 874 748